DESPRE NOI
ZĂMISLITE LA ȚARĂ. MÂNCATE LA ORAŞ.

DESPRE NOI.

Visul frumos pe care-l avem de ceva vreme, prinde aripi în 2020: să coacem la Bălţi plăcintele noastre moldoveneşti, în stil ţărănesc și unic. Grăuntele ideii a încolţit în vacanţă, aflându-ne la bunici, iar de atunci nu ne-a părăsit nici pentru o clipă, perindînd în capul nostru ca o roată de moară, care macină făina dorinței cu tot mai mult spor.

Acum, în sfârşit, cu ajutorul prietenilor, ideea a triumfat!

           

Adorăm plăcintele zămislite la ţară şi de aceea vrem să vă convingem că ale noastre sunt cele mai bune la oraș. Avem grijă în permanenţă de calitatea ingredientelor și atenţia noastră deosebită este asupra zămislirii autentice. Totul este proaspăt şi pregătit manual. La ingredientele noastre de bază nu-și au locul nici un fel de conservanţi sau stimulatori ai gustului – la ce ne trebuie? Plăcintele noastre țărănești zămislite din cele mai proaspete produse de la țară și coapte pe vatră sunt cele mai bune.

Iar în afară de hrana sănătoasă, ne place și sprijinim tot ce ne face viaţa fericită și mai frumoasă: pescuitul, sportul, berea locală artizanală, seratele şi călătoriile prin toată lumea.