LIVRARE
ZămIslite la ţară. Mâncate la oraş.

Ne crezi sau nu!
Avem cele mai bune plăcinte din oraș!

Nu dispuneți de timp pentru a ne vizita? Sau nu sunteți determinați să o faceți? Puteți plasa comanda online. Nu uitați să verificați numărul dvs. de telefon pentru a confirma apelul. La rândul nostru, vom pregăti comanda făcută și o vom livra cât de curând posibil. Puteți găsi fișa pentru comanda online în secțiunea „Plăcinte țărănești”. Noi spunem: «Plăcinte țărănești». Se pare că ați acceptat deja!

       
           
Nume
Nume de familie

E-mail

Subiect

Mesaj

 

Livrare

PLASAREA COMENZII PRIN TELEFON

Puteți plasa comanda pentru livrare în orașul Bălți sau o comandă prealabilă, la pachet sau pe loc, la numărul de telefon: 078147777
PLASAREA COMENZII ON-LINE PE PAGINA WEB www.placinte-taranesti.md, www.beermasterpub.md

Dacă plasați comanda on-line pe pagina noastră web, comanda va fi procesată făra confirmare.
IMPORTANT:

Indicați corect numărul Dvs. de telefon, iar dacă operatorul va avea nevoie de informații suplimentare veți fi contactat.
PREȚUL LIVRĂRII ÎN TIMPUL ZILEI ÎNTRE ORELE 15:00 ȘI 23:00

La efectuarea comenzii în sumă de pînă la 200 lei, prețul livrării este 25 lei.

Livrarea gratuită se efectuează pentru comenzile de la 200 lei în timpul zilei, între orele 15:00 și 23:00, în raza orașului Bălți. Nu facem livrare între orele 23:00 și 15:00.
TIMPUL LIVRĂRII

Timpul aproximativ pentru efectuarea livrării ≈ 60 min.

Durata comenzii poate varia în dependență de suma comenzii, condițiile climaterice și intensitatea traficului rutier. Serviciul de livrare BEERMASTER PUB este disponibil de la orele 15:00 – 23:00, în toate zilele lucrătoare, weekend și în zilele de sărbători oficiale ale Republicii Moldova (excepție făcând 31 decembrie și 1 ianuarie).
METODE DE PLATĂ

Achitarea se efectuează doar cu bani cash la primirea comenzii.
PRIMIREA COMENZII

La primirea comenzii asigurați-vă că ați primit bonul fiscal. Dacă aveți nevoie de acte suplimentare, vă rugăm să le cereți preventiv de la operatorul nostru.